Calvin Klein Melegítő Szett Férfi

Candy Gvw 596Lwc Mosó Szárítógép — Candy Gvw 596Lwc Most Szárítógép Ever

  1. CANDY GVW 596 LWC Szabadonálló mosó-szárítógép
  2. Candy gvw 596lwc most szárítógép 1
  3. Candy gvw 596lwc most szárítógép real
  4. Candy gvw 596lwc most szárítógép movies
  5. Candy gvw 596lwc most szárítógép english
  6. Candy gvw 596lwc most szárítógép free
  7. Candy gvw 596lwc most szárítógép 20

Főoldal Háztartás, Otthon & Lámpa Mosógép, szárítógép, centrifuga Mosógép Elöltöltős mosógép Candy GVW 596LWC mosó-szárítógép Hasonló elérhető termékek Nagyméretű csomag Elöltöltős mosó-szárítógép Mosási/szárítási kapacitás: 9 kg/6 kg Energiaosztály: A Részletes leírás » 144 990 Ft Termék ár: 144 990 Ft Candy GVW 596LWC mosó-szárítógép adatai Fuzzy Logic A Fuzzy Logic a betöltött ruha súlyához igazítja a beállításokat, ezáltal pontosan annyi vizet, és mosószert használ, amennyi szükséges, illetve olyan fordulatszámin dolgozik, és addig, ameddig a ruhák kívánják. Időzíthető indítás A Késleltetett indítás sal előre beállíthatod a mosás időpontjának kezdetét és végét. Csak készítsd be a ruhákat, és válaszd ki a kívánt programot! A Candy GVW 596LWC mosó-szárítógép automatikusan elindul az előzőleg betáplált utasításoknak megfelelően. Szárítási szintek A Candy GVW 596LWC mosó-szárítógép lehetőséget biztosít különböző szárítási szintek eléréséhez.

CANDY GVW 596 LWC Szabadonálló mosó-szárítógép

A feltüntetett árak Bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák a 27% ÁFA-t és az újrahasznosítási díjat. Az oldalainkon található márkanevek, logók és fantázia nevek bejegyzett cégek tulajdonai! Mi csak a termékek beazonosíthatósága miatt szerepeltetjük őket! A kijelzőkön megjelenő színek eltérnek a valóságtól! © 1993-2021 Minden jog fenntartva. Katalógusok | Árlisták | ÁSZF | Szállítás | Fórum | Klímaszerelés, klíma javítás Szeged

Candy gvw 596lwc most szárítógép 1

candy gvw 596lwc most szárítógép youtube

Candy gvw 596lwc most szárítógép real

Ezt a terméket PRÉMIUM házhoz szállítás keretében juttatjuk el Önhöz, amely tartalmazza a következőket: ✔ Nem szükséges fáradoznia, a küldemények mozgatásához két embert tudunk biztosítani és ők végzik a rakodást! ✔ A szállítás nem csak házszámig történik, kollégáink lakásán belül a kért helyre teszik a terméket, akár emeletre is felviszik, felár nélkül! * ✔ Kicsomagolják és ellenőrzik a sérülésmentességet. ✔ A hivatalos magyar garanciajegy, és a használati útmutató a csomaggal együtt érkezik! ✔ Ingyen elszállítják a régi készülékét, ha szeretné! ** ✔ Mindezt hozzáértéssel és odafigyeléssel teszik úgy, hogy közben ügyelnek a környezet tisztaságára is! * A 80kg feletti összsúlyú termékek esetén a kiszállítás csak házszámig történik, a termék emeletre és lakáson belülre mozgatása a helyszínen, a vevő által biztosított plusz segítség esetén oldható meg, a vonatkozó munkavédelmi törvények értelmében. A részleteket kérjük egyeztesse ügyfélszolgálatunkkal a rendelés során. ** Megrendeléskor a megjegyzés mezőben jelezze ezen szándékát.

Candy gvw 596lwc most szárítógép movies

candy gvw 596lwc most szárítógép top

Candy gvw 596lwc most szárítógép english

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül! Legutolsó ismert ár (2021. 01. 23. ): 127 990 Ft Termékleírás Kialakítás Szabadonálló Kivitel Elöltöltős Energiaosztály (A+++ - D) A Centrifugálási hatékonyság A Kijelző Van Szárító funkció Van Késleltetett indítás/befejezés Van Aquastop Nincs Mosás Mosókapacitás 9 kg Energiafogyasztás (mosás) 1. 17 kWh/ciklus Vízfogyasztás 130 liter/ciklus Centrifugálás Van Centrifuga fordulatszám 1500 ford. /perc Gyors mosás Van Gyapjú mosás Van Szárítás Szárítókapacitás 6 kg Zajszint Zajszint mosásnál 60 dB Zajszint centrifugálásnál 82 dB Méretek Szélesség 60 cm Magasság 85 cm Mélység 60 cm Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk! Fuzzy LogicA Fuzzy Logic a betöltött ruha súlyához igazítja a beállításokat, ezáltal pontosan annyi vizet, és mosószert használ, amennyi szükséges, illetve olyan fordulatszámin dolgozik, és addig, ameddig a ruhák kívánják. Időzíthető indításA Késleltetett indítás sal előre beállíthatod a mosás időpontjának kezdetét és végét.

Candy gvw 596lwc most szárítógép free

12 Zajszint (mosás, dB) 60 Zajszint (centrifuga, dB) 82 MÉRETEK Szélesség (mm) 600 Mélység (mm) Nettó súly (kg) 73 Bruttó súly (kg) 75

Candy gvw 596lwc most szárítógép 20

A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

candy gvw 596lwc most szárítógép big
  • Candy gvw 596lwc most szárítógép body
  • A shield ügynökei 4 évad magyarul film
  • Időjárás Barcelona - Hosszútávú időjárás előrejelzés | freemeteo.hu
  • FORD FOCUS | biztosítéktábla | 85 bontott és új alkatrész
  • Betűbazár krasznár és társa könyvesbolt
  • Candy gvw 596lwc most szárítógép na